Daftar untuk dapat maklumat terkini

Nama:
Email:
 

Tualang PREMIUM 500gm

Ini adalah produk terbaru kami. Pengahantaran melalui Pos Laju dengan harga borong 20% discount (margin  keuntungan) dengan pembelian satu kotak Eklusif (6 botol). Bagi mereka yang berminat menjadi Agen amat dialu-alukan atau jadikan sebagai hadiah kepada keluarga tersayang.

INFO DAN KEISTIMEWAAN MADU TUALANG PREMIUM S-100

Kami meredah hutan belantara dengan mengharungi sungai, denai, bukit bukau, jalan-jalan berlumpur dan berpaya. Ada kalanya terpaksa meredah Laut berjam-jam lamanya untuk sampai kelokasi yang jauh dari tanah besar. 

Risiko? Memang besar risikonya, sama ada didarat, sungai atau laut. Pemanjat pokok Tualang menggadai nyawa memanjat pokok setinggi 30-70 meter bersamaan 90-224 kaki. Bahaya yang menanti adalah diserang lebah yang agresif atau lebah yang marah kerana madunya hendak di ambil
 
Risiko lain, ada kalanya berdepan dengan ancaman binatang buas seperti gajah liar, harimau, beruang dan binatang berbisa yang lain kerana berada di Hutan belantara. Semua ini kami tempuh hanya semata-mata untuk memberikan anda Madu Tualang berkualiti PREMIUM. Madu ini didatangkan khas seperti pati sejat,yang kental (Extract). Mengandungi Enzim-enzim yang hidup dan aktif, zat, gizi, vitamin dan mineral yang bermanfaat.
 
Kandungan Vitamin B2 dan Protin paling banyak di dalam madu Tualang PREMIUM TLH. Vitamin B2 sangat berkesan melawan virus. Kandungan Antioksidan dengan tingginya HMF menjadikan madu ini sangat berkesan sebagai  minuman Antioksidan semulajadi.Kandungan Flavanoid pula bertindak sebagai Antibodi Semulajadi. Gula asli didalam madu ini boleh mengurangkan kadar gula dalam darah yang sesuai bagi pesakit Diabetik
 
Madu ini tidak diperah, justeru kualiti dan kebersihannya terjamin, berbanding jika diperah madu akan cepat rosak, berbau dan rasa masam. Rasa unik Madu Tualang yang enak menjadikan ianya digemari ramai,mudah dicerna. Ianya dipercayai dapat mengelak daripada pelbagai penyakit dan masalah kesihatan.
 

KEMASAN BOTOL PLASTIK MENGANDUNGI  500gm MADU

.

                           DAPATKAN 1 KOTAK (6 Botol) PEK EKLUSIF INI HARI INI ! ! ! !